پروفیل

تفاوت پروفیل سبک و سنگین

پروفیل سبک و سنگین

 

برای مشاهده بهترین قیمت انواع پروفیل کلیک نمایید.

 

تفاوت پروفیل سبک و سنگین

در این مقاله  سعی داریم به توضیح  کلی از پروفیل بپردازیم تا شما را به طور کامل با پروفیل سبک  و ویزگی های آن و همچنین پروفیل سنگین را بطور کامل شرح دهیم تا شما را با این دو پروفیل و تفاوت پروفیل سبک و سنگین به شما عزیزان بیان کنیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات جامع ای را درباره ی پروفیل ها در اختیارتان قرار دهیم. شما می توانید از مقالات دیگر موجود در سایت آهن سنتر دیدن کنید تا اطلاعات زیادی بدست آورید.

پروفیل سبک  چیست ؟

در واقع پروفیل های سبک پروفیلهایی هستند که به پروفیل مبلی معروف هستند و از طریق نورد سرد یا ورق های روغنی 2 میلیمتری تولید می شوند. پروفیل ها بخاطر داشتن ویزگی کاربردی و عالی در صنعت مشتری زیادی دارند. از مهمترین کاربرد هایی که این لوله ها دارند این است که در ساخت قوطی مبل از آنها استفاده می گردد. عمدتا از پروفیل های سبک در خودرو سازی دوچرخه سازی , لوازم خانگی , مبلمان و صندلی , ساخت اگزوز, کانکس و کانتینر و … استفاده می گردد.

 

پیشنهاد : برای اطلاع از قیمت پروفیل کلیک کنید. 

 

تفاوت پروفیل سبک و سنگین

 

ویژگی پروفیلهای سبک چیست ؟

در این قسمت ویژگی های این محصول را به طور خلاصه برایتان بازگو خواهیم کرد. لطفا مطالب را با دقت تمام مطالعه کنید تا در انتهای مقاله بتوانید نتیجه گیری درستی درباره ی تفاوت پروفیلها ویژگی های آنها نیز انجام دهید. پروفیل سبک هم مانند برخی دیگر از محصولات دارای یکسری ویژگی بسیار مهم می باشد که در این قسمت می خواهیم ویژگی های پروفیل سبک را برایتان بیان کنیم.

  • فرم پذیری بسیار عالی
  • داشتن ظرافت بیشتر نسبت به سایر پروفیل ها
  • دارای تنوع وزنی بسیار زیاد
  • دارای سطح با کیفیت
  • پروفیلی با قابلیت آبکاری
  • دارای قطر و ضخامت بسیار دقیق

پروفیلها بخاطر داشتن ویژگی هایی که در قسمت قبلی گفته شده است  در صنعت استفاده ی زیادی می شوند. بخاطر همین در تغییر مقاطع لوله در پروفیلای سبک  فرایند کشش سرد بکار برده می شود همین فرایند کشش سرد باعث می شود که ما بتوانیم خصوصیات مشخصی را به مقاطع بدیم. از مهمیترین ویژگی هایی که بتوانیم به از طریق این یعنی همان فرایند کشش سرد به مقاطع بدهیم عبارتنداز:  گوشه های دقیق, ابعاد مطلوب , کاهش مصرف انرژی , افزایش سرعت و …

در حقیقت از  کشش سرد در صنعت  استفاده های های زیادی می شود. صنایع ای که از این کشش استفاده می کنند عبارتند از :  صنایع کشاورزی گرفته تا اسلحه سازی و ساخت ریل و حتی در و پنجره نیز از این فرآیند استفاده می شود.

 

قیمت پروفیل سبک چقدر است؟ 

پروفیلهای سبک با توجه به واحد وزنی آن اعلام می گردد. قیمت پروفیلهای به پارامترهای بسیاری وابستگی دارند برخی از این پارامتر ها عبارتند از قیمت دلار ، هزینه ی گمرکی ، هزینه ی انرژی برای کارخانه ها ، قیمت جهانی ورق سرد و.. است. قیمت پروفیل سبک با بخاطر افزایش ضخامت و همچنین قطر لوله ها بیشتر می شود. در واقع به ضخامت و قطر لوله ام بستگی دارد. با توجه به اینکه قیمت پروفیل سبک در واحدهای وزنی نسبت به پروفیلهای سنگین زیاد است اما پروفیلهای سنگین وزن و ضخامت کمتری نسبت به این پروفیلها دارند. اما در واحد طول قیمت آنها نسبت به پروفیل سنگین خیلی کمتر است.  در اغلب صنایع ای که به پروفیل های ناز نیاز باشد از پروفیل سبک استفاده می شود. 

 

توجه : برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پروفیل سبک کلیک کنید. 

 

تفاوت پروفیل سبک و سنگین

پروفیل سنگین چیست؟ 

پروفیل سنگین ، پروفیل هایی هستند که از ورق سیاه و نورد گرم تهیه و تولید می شوند و ضخامت آنها حدودا بین 1.5تا 2.5 میلیمتر است. پروفیلهای سنگین در مقاطع مربع یا مستطیل  و در سایز های بسیار متنوع ای تهیه و تولید می شوند. این پروفیلها در صنعت و ساختمان استفاده ی زیادی می شوند. وزن این پروفیل ها سنگین است و همچنین قدرت تحمل این پروفیلها بالاست. بخاطر همین از این نوع پروفیلها در ساختمان سازی های مخصوصی در بخش ستون استفاده می شود. پروفیل های سنگین بخاطر داشتن قدرت تحمل بالا و همچنین قابلیت تحمل وزن بالا در درست کردن شاسی ماشین و ابزار آلات ماشین های سنگین و همچنین در دستگاه های صنعتی بکار برده می شوند. 

ویژگی های پروفیل سنگین چیست؟ 

برای اینکه متوجه بشویم که در حالت کلی پروفیل سنگین چیه و اصلا چه کاربردی دارد باید ویژگی های آن را هم به طور کامل مورد پردازش قرار بدهیم. پروفیلهای سنگین مقاومت پیچشیوخمشی بالایی دارد و در ساختمان سازی و صنعت بخاطر داشتن تحمل بالا تغییر شکل نمیدهند و مقاوم عمل می کنند. پروفیل های امکان جوش خوردن بالایی دارند بخاطر همین از نظر قیمت به صرقه تر هستند. پروفیلهای سنگین سطح سختی دارند و در برابر سایش وخوردگی خیلی مقاوم عمل می کنند. بخاطر همین این عمر باث افزایش طول عمر پروفیل ها می شود. ویژگیهایی که در این قسمت برایتان شرح داده ایم موجب شده تا از این پروفیل ها برای مصارق ساختمانی و صنعتی سنگین استفاده گردد. 

مقایسه قیمت پروفیل سبک و سنگین

در این مقال به بررسی اینکه پروفیل سبک چو سنگین پرداختیم و بطور کلی با کاربرد و ویزگی های این پروفیل ها در صنایع آشنا شده ایم حالا به بررسی قیمت این دو می پردازیم تا با میزان تفاوت و قیمت این لوله ها نیز آشنا شویم. قیمت پروفیل سبک و سنگین متناسب با وزن آنها تعیین می شود و واحد وزن, مهم ترین عامل برای تعیین قیمت پروفیل ها می باشد.

البته موارد دیگری نیز مانند قیمت دلار , تعرفه های گمرکی , قیمت جهانی ورق های نورد سرد و گرم و … نیز در افزایش و کاهش قیمت پروفیل ها تاثیر گذار  است. بطور کلی قیمت پروفیل سنگین در واحد وزن مقرون به صرفه تر و مناسب تر از قیمت پروفیل سبک است زیرا پروفیل های سبک ضخامت و وزن کمتری دارند ولی قیمت پروفیل سبک در واحد طول از قیمت پروفیل سنگین کمتر است.

در این مقاله به برررسی تفاوت پروفیل سبک و سنگین پرداختیم تا شما را با این دو محصول و ویژگی های آنها آشنا نماییم. 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *