لوله

قیمت لوله فلزی

قیمت لوله فلزی

قیمت لوله فلزی

قیمت لوله فلزی ، امروزه با توجه بوجود مشکلات اقتصادی و نوساناتی که در حال حاضر در بازار ایران رایج شده است ؛ هیچ کالایی قیمت ثابتی ندارد و نمی توان یک رقم ثابتی را در خصوص هیچ جنسی اعلام کرد. اگر شما نیز قضد خرید لوله فولادی دارید و به دنبال قیمت لوله فولادی هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا از قیمت و نحوه ی خرید لوله فولادی مطلع گردید.

 

 

قیمت لوله فلزی

 

عوامل موثر بر قیمت لوله فلزی

در بخش قبل به ثابت نبودن قیمت ها در بازار اشاره شده اما اکنون می خواهیم عوامل دیگر ی که بر قیمت لوله فلزی تاثیر گذار است را در این بخش برایتان شرح دهیم . عوامل موثر بر قیمت لوله فلزی عبارتند از : متراژه لوله مورد نظر ، جنس لوله ، متریال بکار برده شده در لوله ، برند سازنده ی و کارخانه ی سازنده ی لوله فولادی و…

این ها عوامل موثر برقیمت لولهفلزی در بازار می باشند به همین دلیل نمی توان قیمت ثابتی را برای این محصولات اعلام کرد. و قیمت لوله فلزی به میزان لوله ای که مشتری می خواهد خرید کند بستگی دارد.

کارشناسان فروش ؛ آهن سنتر تصمیم گرفته اند به منظور یاری رساندن به همشهریان و خریداران عزیز جدولی درباره ی قسمت لوله فلزی و سایر محصولات تهیه نمایند تا کاربر بتواند به راحتی و با مراجعه به سایت آهن سنتر از قیمت روز محصولات مطلع گردد.

در ادامه ی این مقاله  کاربرد لوله فولادی را برایتان توضیح خواهیم داد با ما همراه باشید تا از ویژگی های این محصول مطلع گردید. 

از کاربرد های مهم این محصول می توان به انتقال نفت و گاز به وسیله لوله های فولادی  اشاره کرد. این محصول مزیت های بسیاری نسبت به وسایل دیگر دارد برخی از این مزیت ها عبارتند  از : صرفه اقتصادی بهتر، سرعت بیشتر و ایمنی بالاتری و.. .

 

کیفیت برتر لوله فولادی

 ما می توانیم  با افزایش کیفیت و استحکام لوله ها حجم زیادی از مواد را از طریق این محصول در زمان بسیار کوتاهی انتقال دهیم. همانطور که میدانید هزینه زیادی برای خرید لوله فولادی و اجرای خطوط انتقال می شود به همین دلیل لازم است اطلاعاتی درباره ی کیفیت و مشخصات اصلی این محجصول جمع آوری شود.

 

قیمت لوله فلزی

 

شکل ظاهری محصول

به طور خلاصه و جامع می توان درباره ی شکل ظاهری این محصول گفت این لوله به شکل استوانه ی تو خالی می باشد که برای انتقال مواد که می توانند جریان داشته باشند و در شرایط مخصوصی برا ی انتقال مواد جامد که کمتر دبده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.  لوله ها از جنس های متفاوتی ساخته می شوند. برخی از این لوله ها از جنس فولاد ، چدن فایبرگلاس ، بتن ، پلی اتیلن و… ساخته شده است.

 

ساخت لوله

اگر بخواهیم لوله را از نظر ساخت مورد بررسی قرار دهیم می توانیم بگوییم که لوله های فولادی به دو دسته تقسیم می شوند لوله مانیسمان و لوله درز دار.

لوله های بدون درز یا لوله های مانیسمان از شمش یا مقطع دایره ، مربع ، مستطیل تولید می شود و استحکام این لوله ها نسبت به لوله های جوشی بیشتر می باشد. این لوله ها در بازار و صنعت آهن به نام لوله های مانیسمان معروف هستند.  همچنین لوله های جوشی از ورق های فولادی یا کلاف در کارخانه های فولادی تولید می شود و همچنین این لوله ها به دو دسته تقسیم می گردد لوله درزدار ( لوله مستقیم ) و اسپیرال.

 

قدرت تحمل

این لوله ها از نظر تحمل فشار لوله های فولادی برای هر لوله با قطر اسمی ثابت و مشخص به صورت استاندارد تعریف شده اند و برای تحمل فشارهای معین مورد استفاده قرار می گیرد. لوله هایی که در بازار موجود است دارای ابعاد و مشخصات مختلفی هستند که لازم است قبل از خرید مورد بررسی قرار گیرد و به آن دقت بسیاری شود. این لوله ها در حالت کلی از قطرها 12 اینچ و حتی قط های پایینتر است ساخته می شوند. قطر اسمی و قطر خارجی لوله ها یکسان نیست  و همچنین قطرهای خارجی از قطرهای اسمی بیشتر می باشد. ولی در صورتی که قطر خارجی از 14 اینچ بیشتر باشد قطرخارجی با قط اسمی آنها برابر است.

 

انواع لوله فلزی

همانطور که میدانید لوله ها از متریال ها و مواد مختلفی ساخته شده اند و در انواع مختلفی در بازار رایج هستند شما نیز می توانید با مطالعه ی این مقاله با انواع لوله ها و کاربردهای آنها آشنا گردید. لوله های فولادی عبارتند از :

  • لوله ها ی آهنی
  • لوله های چدنی
  • لوله هاب فولادی

در این بخش به شرح مختصری از لوله های چدنی می پردازیم تا شما را با این لوله و کارایی آن در بازار مطلع کنیم.

لوله های چدنی همانطور که میدانید دارای سابقه ی تاریخی می باشند در واقع می توان گفت این لوله ها از دیرباز در بازار رایج می باشند ، و تاریخ این لوله ها تقریبا به 2 قرن پیش باز می گردد. جنس این لوله ها از چدن ریختگری می باشدو بر اساس کاربرد در انواع و آلیاژ ،  شکل و طول لوله ،‌نوع اتصالات با هم متفاوت بوده و اغلب در سیستم لوله کشی فاضلاب استفاده می گردد.

 

لوله ی بوشن چیست؟

لوله های چدنی که در سیستم های لوله کشی فاضلاب به کار برده می شود و به شکل زیر در بازار نام گذاری شده اند.

الف) سرتوپی (یک سرتوپی – دو سرتوپی)
ب) دو سر تخت

به لوله های چدنی با سرتوپی و سرتخت به ترتیب لوله های بوشن دار و بدون بوشن نیز گفته می شود.

قیمت لوله فولادی

شما نیز می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت لوله فولادی و  نوسنات موجود در بازار آهن با آهن سنتر تماس بگیرید و از آخرین قیمت و میزان تغییرات در بازار مطلع شوید. کارشناسان فروش آهن سنتر در طول روز آماده ی پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *