پروفیل

نبشی 5

نبشی 5

نبشی 5

برای مشاهده بهترین قیمت نبشی کلیک نمایید.

نبشی 5

نبشی از جمله پروفیل های پر کاربرد در صنعت و ساختمان به حساب می آید که شکل آن به صورت دو سطح مقطع عمود بر هم می باشد و در بسیاری از پروژه های مختلف عمرانی، ساختمانی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. مهم ترین کاربرد نبشی ها به منظور اتصال و محکم نمودن دو مقطع آهنی یا فولادی به کار می روند.

تولید نبشی در داخل کشور توسط برخی از شرکت های تولید کننده نبشی از جمله نبشی فولاد تبریز، نبشی نورد آریان فولاد، نبشی فولاد اصفهان، فولاد ناب تبریز، نبشی سافا، فولاد اصفهان، نبشی فولاد کوهپایه و گروه صنعتی شکفته انجام م گردد. همچنین به منظور برآورده کردن نیاز بازار به بنشی وارداتی از خارج کشور صورت می گیرد.

نبشی های دارای طول و ضخامت های مختلفی هستند. نبشی 5 از سایز های مختلف نبشی می باشد که کاربرد فراوانی در صنعت دارند. اگر قصد خرید نبشی 5 در پروژه خود را دارید، بهتر است اطمینان خاطر از مورد استفاده بودن نبشی 5 در پروژه خود شوید و  قبل از خرید اطلاعات جامعی راجع به نبشی، انواع و کاربرد های آن به دست آورید و سپس اقدام به خرید نبشی 5 نمایید.

این مقاله به شما کمک می کند اطلاعات مفیدی در زمینه نبشی و انواع و کاربرد های آن به دست آورید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین انتخاب نبشی را هنگام خرید خود داشته باشید.

آهن سنتر فروشنده عمده آهن و ابزار آلات آهنی مختلف مانند نبشی می باشد و محصول مورد نظر شما را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب در بازار آهن فراهم می نماید. به منظور آگاهی از نبشی 5 و کسب اطلاعات در این زمینه می توانید به یکی از بهترین سایت های فروش و اطلاع رسانی در خصوص نبشی 5 به نشانی https://www.ahancenter.com مراجعه نمایید و همچنین برای خرید و گرفتن مشاوره رایگان در مورد نبشی 5 با متخصصین این حوزه در بخش فروش شرکت آهن سنتر با شماره تلفن 48417-021 تماس حاصل نمایید.

 

 

نبشی

به پرفیلی متشکل از دو سطح مقطع عمود بر هم نبشی گفته می شود که در سازه های ساختمانی به صورت مرکب و منفرد به کار می رود.

به این دو سطح مقطع عمود بر هم  نبشی، بال های نبشی گفته می شود. بال های نبشی به دو صورت بال های مساوی و بال های غیر مساوی تقسیم بندی می شوند که در بال های مساوی اندازه سطح مقطع ها برابر بوده و در بال های نامساوی اندازه سطح مقطع ها متفاوت هستند.

به منظور اتصال نبشی با مکان مورد نظر، سوراخ هایی در قسمت پایینی سطح مقطع ها ی  نبشی ایجاد می شود گردد تا از این طریق بتوان نبشی را به محل مد نظر محکم  متصل  نمود.

 

نماد نبشی و بال های نبشی

نبشی ها با حرف بزرگ ال انگلیسی (L) نام گذاری می شوند و اگر بالها مساوی باشند  بعد از حرف L ، اندازه بال ها نوشته می شود به عنوان مثال  L200 به معنای نبشی بال مسااوی با اندازه بال های 200 میلی متر می باشد، و اگر اندازه بال ها نامساوی باشد بعد از حرف L  اندازه بالها به صورت حاصل ضرب نوشته می شود به عنوان مثال L200*100 به معنای نبشی بال نامساوی که یک بال با اندازه 200 میلی متر و بال دیگر با اندازه 100 میلی متر می باشد.

نبشی های بال مساوی دارای استاندارد های ST37 و ST52, ST44 می باشند.

طول و ضخامت بال ها در نبشی ها متفاوت می باشد و به صورت حاصل ضرب طول بال ها در ضخامت بال ها نشان داده می شوند به عنوان مثال 40*40*2 به معنای نبشی با بال های مساوی به اندازه 40 میلی متر و ضخامت بال ها به اندازه 2 میلی متر می باشد.

طول نبشی بال های مساوی معمولا در اندازه 6 متری و 12 متری تولید می شود.

 

محاسبه وزن نبشی فولادی

وزن نبشی فولادی با توجه به فرمول زیر محاسبه می شود:

اندازه بال نبشی * طول نبشی * ضخامت نبشی * ۷۸۵۰ * ۲= وزن نبشی فولادی

در این فرمول اندازه بال نبشی، طول نبشی و ضخامت نبشی بر حسب متر و وزن نبشی فولادی بر حسب کیلوگرم می باشد.

 

انواع  تولید نبشی

نبشی ها به دو نوع مختلف پرسی و فابریک تولید می شوند، که در ادامه هر یک از این روش تولید نبشی توضیح داده خواهد شد.

  • روش پرسی:

در این روش ورق به وسیله دستگاه مخصوصی خم شده و دو طرف ورق عمود بر هم قرار می گیرند و در نتیجه نبشی تولید می گردد.

  • روش فابریک:

در این روش تولید، نبشی بدون تغییر شکل فیزیکی از خط تولید خارج می شود. در این روش ابتدا شمش های فولادی با اندازه های مشخص وارد کوره حرارتی نورد شده و پس از آنکه به درجه حرارت مشخصی رسید از قفسه های نورد عبور پیدا می کند و مقطع آن کاهش می یابد و طول آن افزایش پیدا می کند و پس از تولید نبشی توسط دستگاه های مخصوصی برش داده می شود.

 

کاربرد نبشی ها

نبشی ها  علاوه بر آن از مهم ترین پروفیل ساختمانی محسوب می شوند و در سازه های ساختمانی و بسیاری از پروژ های عمرانی کاربرد فراوانی دارند، در مکان ها و زمینه های گوناگونی به کار می روند. از جمله:

  • در سازه های آسانسور، که این دسته از نبشی ها به نبشی های لقمه ای شناخته شده هستند.
  • در ساخت خرپا
  • دکل های انتقال نیرو
  • قاب های فلزی
  • در سایز 50میلی متر الی 150 میلی متر نبشی به عنوان متصل نمودن پل ها به ستون ها
  • متصل نمودن تیرآهن به بیم های باربر
  • محکم کردن ستون ها به صفحات درفونداسیون
  • صنایع کشتی سازی
  • راهسازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *